Site Overlay
Formula K Romania - Sasiu KZ2

Descoperă gama de șasie Formula K 2020

Un nou sistem de frânare, accesorii noi și un nou design al carenelor sunt doar câteva dintre schimbările implementate de Formula K pentru sezonul 2020. Noul Monster EVO 3 dedicat categoriilor MINI este gata de atac!

Clasa MINI este fără echivoc punctul de intrare al tinerilor piloți în lumea kartingului și perioada cea mai formativă din carieră. În 2020 FIA și CIK au decis să uniformizeze această categorie, care în trecut era considerată “națională”, și să aducă toate echipamentele (șasie, motoare, frâne, carene etc.) sub un singur regulament de omologare, deschizând astfel ușa unei noi clase internaționale.

Formula K Romania - Sasiu MINI

Grupul IPKarting, care produce șasiele Formula K, Praga, OK1 și RS au profitat de această oportunitate și a prezentat noul șasiu dedicat claselor MINI – Monster EVO 3. Șasiul este format dintr-o structură tubulară cu un diametru de 28mm, sudată manual de experții italieni.

Cesare Gastaldelli, managerul departamentului tehnic:

“Toate șasiele IPK sunt sudate manual cu aparate de ultimă generație care permite operatorului un management complet al fluxului de curent. Experiența noastră garantează o tensiune perfectă în ramă, fiind un element fundamental al șasielor destinate kartingului sportiv de înaltă performanță.”

Designul noului șasiu Monster EVO 3 reflectă înaltul standard și calitatea produselor IPK.

Aceeași rigurozitate este păstrată și în designul șasielor pentru clasele mari, pe care vă invităm să le descoperiți aici.

7 thoughts on “Descoperă gama de șasie Formula K 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *